20 Mart 2018 Salı

kalorifer böcek kovucu

Kalorifer Böceği ile mücadele yöntemleri
KALORİFER BÖCEĞİNDEN NASIL KURTULURSUNUZ?
Kalorifer böceği loş, rutubetli ve besin bulduğu alanlardan çok hoşlanır ve en kısa süre içinde oraya yerleşmektedir. Hızlı bir şekilde çekmeceyi açtığınız zaman kahverengi böcekleri görmeniz hiç de hoş olmayacaktır. Bu nedenle onların lojistik olanaklarını yok edip ve onlara ekolojik son bir yemek hazırlayıp kalorifer böceklerinden kurtulmanız için adım atabilirsiniz. Evinizde yer alan böceklerden kurtulabilmek için mutlaka profesyonel destek almanız gerekir.

EVİNİZİ ZEHİRLETMENİZE GEREK YOK!
İlaç şirketlerini arayarak evinizi zehirletmenize gerek yoktur. Zira böcek ilacı adı verilen şeyler özünde bir zehirden ibarettir. İlaç demek şifa veren ve tedavi eden şey anlamını taşımaktadır. Kalorifer böceği ve diğer pek çok böcekten kurtulabilmek için ilaç adı altında tercih edilen zehirler ile tüm evinizi zehirlerseniz eğer hem mevcut böceklerden kurtulamayacaksınız hem de evinizin bütün fertleri olarak zehirlenmiş olacaksınız. Kalorifer böceklerini rutubetli, sıcak ve nemli alanları sevdiği için evinizin bu tür bölgelerini belirli aralıklarda kontrol etmelisiniz.O bölgelerde yer alan delikleri silikon aracılığıyla kapatabiliriniz.
Kalorifer Böceklerini yok etmek için  NELER YAPILMALI ?
Lavabolarınızı da devamlı olarak kuru tutmalısınız. Pudra şekeri ve karbonatları karıştırıp kalorifer böceklerinin olduğu alanlara koyup yemesini sağlamalısınız. Daha sonrasında onlardan tamamen kurtulabilirsiniz. Bu sayede hem doğayı hem de kendinizi hiç zehirlemeden mevcut böceklerden kurtulmanız mümkün olacaktır. Evlerimizi paylaşmayı kesinlikle istemediğimiz böceklerin başında hamam böceği ve kalorifer böceği yer almaktadır. Özellikle kadınların böcek türlerinden hoşlanmadıkları bilinen bir gerçektir.

Kalorifer böceği bizlere direkt olarak zarar verecek böceklerden değildir. Yani insanları ısırma durumları olmaz ve herhangi bir zararları bulunmaz. Ancak evlerimizi böceklerle paylaşmak istemediğimiz de bir gerçektir. Söz konusu olan bu böceklerle alakalı çözüm elde edebilmek için kovmatik cihazlarını da tercih edebilirsiniz. Üstelik son derece etkili sonuçlar sağladıklarını net bir şekilde görebilirsiniz. Ayrıca ilaç içermeyen yapıya sahip olması sayesinde insan sağlığına da herhangi bir zarar vermesi mümkün olmayacaktır.

Kalorifer Böceği Yaşam Alanları
Böcek türleri genel itibariyle yiyecek, su ve barınma gereksinimlerini rahat gördükleri alanlarda gidererek yaşamlarını sürdürmektedir. Evlerimizde onların istediği ve hoşuna giden bu alanları böceklere sağlamazsak eğer, onlar da evlerimizi terk edecektir. Böceklerden kurtulabilmek adına ilk olarak duvar çatlaklarınızı tamir etmelisiniz. Çatlakları da herhangi bir silikonla kapattığınız zaman onların evlere giriş çıkışlarını önlemiş olursuz. Ayrıca böcekler karınlarını doyurabilmek adına geceleri ortaya çıktığı zaman ortalıkla herhangi bir besinin olmaması gerekir.
Bu sayede kalorifer böceği evlerinizde besin bulamadığı için ortamı terk edecektir. Bu böceklerden kurtulmayı istiyorsanız eğer bunun yöntemi, tüm evi zehirlemekten ve ilaçlamaktan geçmemektedir. Bunun yerine kovmatik sonik ve ultrasonik cihaz modellerini tercih ederek kesin çözüm elde edebilirsiniz. Söz konusu olan bu cihaz modellerinin ilaç içermemesi ve doğal yapıda olması da kesinlikle önemli bir detay olarak belirtilmektedir. İçerdiği bu gibi özellikler sayesinde evinizde ve diğer tüm ortamlarınızdan çok daha ideal sonuçlar elde edebilirsiniz.
Kalorifer Böceği | Kovmatik yazısından Böcek Kovucu ürünlerine bakabilir ya da Kovmatik anasayfasına gidebilirsiniz.
www.kovmatik.com 0212 852 24 21
Danışma 0850 390 12 21

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder