14 Mayıs 2017 Pazar

Farelerle mücadele etmenin en kolay yolu

Farelerle mücadele etmenin en kolay yolu

İnsan sağlığı için sakıncalı birçok hastalığın taşıyıcısı fareleri ultrasonik hayvan kovucu ürünleri kullanarak öldürmeden yaşam alanlarınızdan uzaklaştırabilirsiniz.

ultrasonik fare haşere kovucu ürünler
Fare kovucu ürünler 
İnsani olarak fare bir canlı olmakla birlikte zararlar söz konusu olduğunda, fareler ciddi problemler oluşturur. Bahçeler ve evler fareler musallat olursa, istenmeyen atık pislikleri, idrar ve üzerlerinde bulunan mikrop  ve derilerdeki bir çok bakteriyi yaşam alanlarınıza bırakılabilir.
Fareler çeşitli gıdaları beslediğinden mahlul ve gıdalarınıza kolayca zarar verebilir ve besin kaynaklarınımızı kirletebilirler. Yuvaları kurmak için, fareler elektrik kablolarını, kağıtları, kartonları ve gereksiz mal imhasına neden olan diğer ev eşyalarını kemirirler. Zararlılarla uğraşırken, farelerin Hantavirus, Salmonellosis, Bubonic Plague, Lyme Hastalığı birçok hastalıkları taşırlar siz veya çevrenizdekiler bulaştırabilirler.
Ultrasonik hayvan  ürünler
Bir fare fiziksel görünümü bir sıçan ile Karşılaştırıldığında, fare genellikle daha küçüktür, uzun, ince ve kıllı kuyruk, daha üçgen bir burun ve daha büyük disket kulakları vardır. Fareler, neredeyse her ülkede veya çevrede bulunabilecekleriler ve bulundukları yerlere  son derece hızlı adapte edilebilir.

Vahşi fareler, avcıları hayvanlardan  korunmak için yeraltında yuvalar seçeneğini tercih etmektedirler. Bunun yanınsa  fareler, insan kaynaklarına erişemeyen ve gıda kaynaklarına yakın olan karanlık alanlarda evlerini inşa etmektedir. Fareler omziv olmalarına rağmen, meyveleri, çekirdek, çerez taneleri ve tohumları yemeyi tercih ederler. Yemek bulma koşulları zorlanırsa, birbirlerini yeme ya da kuyruklarında kemirmeye başvurabilirler.



Farelerden kurtulmak için:

Bahçeler, ve bağlarda 375 m2 : Yard Gard, fareler de dahil olmak üzere istenmeyen yaratıklardan birçoğunu kovan bir ultrasonik haşere kontrol cihazıdır. Yüksek frekanslı ses dalgaları fareleri tahriş ve rahatsız eder. Bu onları oradan uzaklaşarak başka yerlerde bir evlerini  kurmaya zorlar. Sürekli ve hareketli sensör çalışma modları, Yard Gard'ın bakımını en aza indirir.

Evler, damlar, ahırlar, depolar vs alanları ve 325 m2 alana kadar kapalı alanlar için Transonic Pro, fareler dahil olmak üzere evinizden istenmeyen zararlıları kovan ultrasonik ve sonik bir elektronik cihazdır. Yaydığı Ses dalgalarından sayesinde farelerin iletişimi, beslenme alışkanlıkları ve yaşama ortamı bozulur ve onları başka yerlerde ev bulmaya zorlar. Transonic Pro, 5 özel hazır ayarı ile zararlıları ortadan kaldırmak için basit, gizli ve maliyet açısından etkili bir çözümdür.


140 M2 kadar küçük kapalı alanlar için: Transonic Bugchaser, böcekleri, fareleri ve yarasaları evinizden uzak tutan ultrasonik böcek ve HAŞERE 

 bir cihazdır. Cihazlar üç ayarlı, ürünün kullanımı oldukça basittir. Transonic Bugchaser, eviniz ve aileniz için güvenli cihazlar olup daha çok bodrum katları, çatı katıları, ev ofisleri ve diğer küçük kapalı alanlarda kullanım için idealdir.

Dış Alan ve Yerleşim Bölgeleri için:

Doğa Granül ve sıvılar :  Fare ve Sıçan, Yılan Akrep, vb  hayvanlar için çevre dostu , çevreye duyarlı, aile güvencesi, evcil hayvanlara zara vermeyen  bitki ve besinlerimizi zehirlemeden güvenliğini sağlayan tamamen doğal bir caydırıcıdır. 20 farklı zararlı hayvan türleri  üzerinde caydırma  özelliği bilimsel kayıt ve deneylerle ispatlanmıştır  formül, zorlamak için tahriş edici bir koku bariyeri yaratır.

Neden fare için Ultrasonik Pest Control kullanılmalı?

İnsanlara zararları olan fareleri, ekosistemi olumsuz yönde etkilememek veya zararlı hayvanları gereksiz yere öldürmemekle birlikte çevreye duyarlı kalmak gerekir. Fakat aileniz çevreniz, yiyecekleriniz  ve evcil hayvanlarınızın güvenliğini  sağlamak zorunluluğunuz vardır. Tuzaklar veya zehirler gibi insanlık dışı yöntemlerin kullanılması, diğer hayvanlara ve ailenize zarar verebilir ve daha da fazla karmaşa ve hayal kırıklığına neden olabilir. Zararlı hayvanları uzakta tutarak kendinizi en çok zamandan ve sıkıntıdan kurtarabilirsiniz.



Neden BİRD-X Fare 


Bird-X, insancıl haşere kontrol işinde en eski kuş ve zararlı kontrol şirketlerinden biridir. 1964 yılından bu yana maksimum etkinlik ve müşteri memnuniyeti için ürünlerimizi geliştirdik ve geliştirdik. Birçok markanın cevabı almasını iddia ederken, birçokları aslında çalışmakta olan ürünleri incelemek ve geliştirmek için zaman ve uygulamalı bilim almadı. Ürünlerimizin etkinliğinin arkasında duruyoruz ve en iyi müşteri memnuniyetini sağlamak için A + değerli müşteri desteğiyle eşleştirilmiş ürün garantileri sunuyoruz.

İnsancıl fare kontrol yöntemleri aşağıdakileri de içeren her tür fareye eşit derecede etkilidir: 

Siyah fare
Kahverengi fareler
Geyik faresi
Nevresim
Tarla faresi
Hasat Fare
Ev Faresi
Beyaz Ayaklı Fareler
Ahşap Faresi

Daha fazlası - dünyadaki türler dahil.

Daha fazla bilgi için:
http://www.bird-x.com/mouse-control-pages-346.php#sthash.hUWOPogt.dpuf

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder